2008-05-11 | 14:07:06

Chokladkaka med vispgrädde!



Dagens lunch:

Currylinser och tomatsallad

Fräs lite lök och vanlig gul curry i flytande margarin. Tillsätt röda linser och vatten, lite salt och så ett halvt tärnat syrligt äpple. Koka tills linserna är lagom mosiga. Till detta serveras en härlig tomatsallad bestående av två tärnade tomater.

Nåt måste man ju hitta på även fast det ekar tomt i skafferiet och man inte har minsta lust att varken laga eller äta mat! Man hade säkert kunnat slänga i lite kokosmjölk i linserna också om man haft det hemma. Nu ska jag skriva en inköpslista och sen åka och handla inför veckan.


Träning:

Igår blev det trots sol och värme även ett pass på gymmet (triceps, axlar och mage). Idag är det bara sola och lata sig som gäller. Gick en långpromenad i morse innan det hann bli varmt, och det lär ju bli en till ikväll när det blivit svalare... Hunden tvärvägrar att gå promenader när det är över 20 grader... igår la han sig helt enkelt på gräsmattan i skuggan och vägrade gå vidare. Han är lite rolig han... jag klagar inte, jag tycker inte heller om att gå när det är för varmt.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0