2008-10-14 | 22:19:07

Examensarbete

Hata krångliga artiklar som man fattar varannan mening.

Hata referenser!

Idag hatar vi exjobb.

Och nya C3.




Ghanims dag har varit den bästa av de bästa. Dagen började med en tidig kort morgonpromenad. Sen skulle matte äta frukost men Ghanim fick ingen! Stackars hund... Väldigt synd om honom. Men det skulle bli mycket mycket bättre. Vi packade in oss i bilen och for till Hedkärra där vi träffade Nemo, 15 mån salukihane från Badavie. Mycket vacker och trevlig ung pojke! Ghanim och Nemo fick springa i stora ridhuset tills ingen av dem orkade mer. Då drack vi lite vatten ur en hink inne i stallet och gick sen in i lilla ridhuset där de fick springa en stund till. Efter det var det nästan slut på spring i salukibenen. Nästan. Sen en liten solskenspromenad innan vi åkte hem igen. Hemma serverades äntligen frukost, bogblad av lamm, mums! Sedan däckade salukin lycklig och mätt på golvet i vardagsrummet. En liten kissning på e.m. följt av en tupplur innan vi begav oss ut i skogen. Springa lös och få leta godis, hoppa upp på stenar och pussa på matte. En alldeles lagom härlig promenad! Till middag serverades lammkött, kokt grötris, äggula, solrosolja och så lite vitaminer och mieraler. Slurp! Nu sover den igen. Till synes nöjd med dagen. Matte ska försöka ragga upp en till playdate, kanske kan vi få med oss Fenix på den också! Tyvärr inga foton. Önskelista: Mobil med superbra kamera som kan ta kort på snabbspringande hundar.

Kommentarer
Postat av: Jenni

Det är ramaskri i pinschervärlden över att Lokes syrra sprungit ett helt LC-lopp, träningslopp då och ensam. De är tydligen oansvariga och det är bedrövligt att de låter en så ung hund anstränga sig. Hmm... Jag tänker hålla mig utanför debatten. Ska dock sy en sele till Loke i helgen så att jag kan börja cykla med honom men jag kanske ska hålla tyst om det...

2008-10-15 @ 10:02:53
Postat av: Jenni

Är C3 det här om att vi inte får jobba för att vi är dåliga studenter? (eller rättare sagt studenter som väljer att ha andra intressen i livet än att plugga konstant i 5,5 år och bli deprimerade?)

2008-10-15 @ 10:08:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0