2007-05-31 | 22:42:29

snart sommarlov

Om ca 15 timmar om jag känner mig själv rätt. brukar aldrig lyckas sitta så länge och skriva tentor.


Det känns rätt bra, det borde gå.  Jag borde faktiskt skriva full pott på den här tentan. egentligen. om de bara inte frågar om fölsjukdomar... eller anaplasma... eller... jag vet inte...


hinner med en snabb repetition imorn till frukost. tenta kl 9. blir skitbra.


och förresten tror jag att jag klarade röntgententan. om jag minns mitt kodnr rätt...



2007-05-29 | 23:05:50

beslut man tar

Jag ska inte skriva tentan imorn. så. bestämt.
imorn ska jag plugga hästmedicin. mera fall, mera kolik.

på torsdag ska jag inte göra muntan.
bara plugga hästmedicin.

på fredag ska jag skriva tenta i hästmedicin.
och jag ska fanimej klara den.



sen är det sommarlov och då ska jag ligga på gräsmattan i solen, dricka kall saft, läsa en bra bok, lyssna på fåglarna, titta på molnen. äta en glass eller lite vindruvor kanske.
inga krav, ingen stress. hastighet 340/timme är ju ingen stress direkt eller hur

2007-05-28 | 14:56:17

segt

får så mycket saker gjort nu när jag borde tentaplugga, haha...

just nu i telefonkö för att fixa katternas försäkring. blir billigt och bra. eller?

fy fan... "du har nu köplats nr 10"

seeeegt

tenta idag, röntgen. hmm... det gick väl lite sådär.
inte så bra som jag trodde. var kluriga frågor och dålig bildkvalitét.

nu borde jag laga mat och fortsätta plugga. regnig dag idag, så vi ska inte gå ut särskilt mkt tror jag. blir en promenad senare ikväll.

hej

2007-05-22 | 07:48:33

sliten

nu börjar det kännas. jag har fått nog snart. jag behöver sommarlov!!!

och hungrig är jag. kan nån bädda ner mig i sängen och servera mig mat? snälla...



"en pissdag helt enkelt..."

2007-05-15 | 20:22:05

äldre och klokare

nu är jag 24 år. Det känns bra. ingen större skillnad mot 23 =)

Kalas igår, var MYCKET trevligt! så många gäster att jag fick slut på fat och teskedar.
och blommor fick jag av en söt pojke! En orkidé!! visserligen rosa, men man kan inte få allt =)
ni vet det där med att pojkar inte fattar små hintar och vinkar? man måste peka med hela handen och säga att den där, just exakt den där, vill jag ha i julklapp/födelsedagspresent o.s.v. iaf, jag bara nämnde i förbigående att orkidéer är ju fina, en sån skulle jag vilja ha. (glömde som sagt att nämna att de skulle vara vita...)

image9
Ska bara försöka att hålla den vid liv nu...

Helgen har varit fin. Lördag minns jag inte vad jag gjorde. Söndag var fika på stan, VG, sen var vi till Botaniska Trädgården, hur har jag lyckats bo i Uppsala i 4 år utan att besöka den? Tur jag har träffat nån som visar mig sånt!  Han påstår även att vi borde åka till Stockholm nån dag, det finns tydligen mycket fint där också att se... hmm... kanske det kanske.

Och tack vare min underbart snälla vän Henning så verkar det lösa sig med boendet i sommar. Skåne here I come... Nån kompis till han som hyr rum i ett sunkigt hus och som jag också kan få hyra i. Det blir nog fint, lite som att bo i kollektiv  =)

Rasta hund, duscha och sova nu. Imorn onsdag, sen långhelg och Fagersta!

2007-05-13 | 20:00:15

goda saker

gröt med rivet äpple och kanel och mjölk

te och knäckebröd med ost

fullkornsmacka med laxröra

kladdkaka med vispgrädde

grönt te

fil och Paulún-müsli

grönt te orient

knäckemacka med makrill

ica-pizza capriciosa

bara massa goda saker som jag ätit!

och chillin igår var också god!

och så ska jag baka morotsmuffins till imorn, kanske en gräddtårta också om jag orkar.

mums!

2007-05-12 | 20:47:35

bonde söker fru och schlager, vilken kväll!

tidig morgon. tvättstuga. somnar om.

kl 8. tvättstuga. träffar Helena, sen Karin. somnar om.

11.45. kliver motvilligt upp ur sängen och äter frukost. sen en slö promenad i solen med hunden och pojken. sitter nere vid ån en stund och myser. fint.

dags att städa. pisstråkigt, hata dammsugaren!! det blir ju inte rent hur man än gör! och så är det väl lika skitigt imorn igen, blir arg!!!! vill slå sönder nåt, slå nåt hårt, skrika, bråka, gaaahhh!!!!

springtur runt åsen. jag slöar och går lite bitvis, men blir ändå svettig. och mindre arg. t o m på gott humör, hunden får springa lös och sköter sig oväntat bra. på väg hem ropar pojken från korridoren, han vill kramas, jag är äcklig och svettig och röd i ansiktet. men han påstår att jag är söt ändå. haha, han är skum. men snäll. han får en kram iaf.

kommer på att jag inte ätit sen frukost. hmm.. en smoothie blir bra. en dusch och så smids planer för kvällen. Maria kommer över med en flaska vin snart. schlager först, sen får vi se om vi orkar dra på oss balklänningen och gå ner på uls en sväng. vårbal.

nu börjar jag bli lite skakis, men fortfarande inte hungrig. skumt. ska iaf äta lite chili con carne, tror det behövs trots att min kropp inte fattar det. tittar på bonde söker fru också, hehe..

imorn ska vi promenera med hunden in till stan och fika. kanske sitta ute vid vg. nice nice.

2007-05-10 | 13:16:36

vardagslyx

det behövs lite lyx i vardagen

det kan vara enkla saker som man unnar sig nån gång. nu kommer jag förståss inte på nåt bra exempel... hmmm... *tänker* ....men som igår kanske, jag köpte lite naturgodis som jag idag tog med till röntgenronden. (tänk er torsdag och fredag e.m, ett nörkt rum, en entonig sövande röst som berättar om de svartvita bilder som visas framme på duken. enda sättet att hålla sig vaken är att ha nåt att mumsa på...)  och lyxig mat överhuvudtaget. jag vill inte moffa i mig marabou mjölkchoklad, jag vill äta en ruta riktigt fin mörk choklad, jag vill inte äta fiskpinnar, jag vill ha laxfilé. ta inte illa upp Jamilla!! man får gilla mjölkchoklad och fiskpinnar också! Inte färdiga köttbullar utan hemmagjorda köttfärsbiffar med hackade oliver och soltorkade tomater i.

och om man behöver pigga upp sig lite så kan man ju sminka sig lite fast man bara ska gå hemma eller ut i skogen. Det känns bättre varje gång man råkar gå förbi en spegel och det inte är ett spöke som tittar tillbaka på en, med trötta ögon som knappt hålls uppe och mörka ringar under dem. Om det istället är en ganska fräsch människa med lite mascara och lite rouge i ansiktet så känner iaf jag mig piggare på en gång.

samma med kläder, ta alla tillfällen som finns att vara fin. (säger jag som sitter här i mysbyxor och en urgammal tröja...) och fin behöver inte vara jätteuppklädd, men bara man känner sig fin så mår man ju mkt bättre!


Min lunch idag var inte så lyxig, korv och spagetti, blää.. men jag ska göra en pastasås m svamp till den överblivna spagettin så har jag lunchlåda till imorn. och ikväll en lite finare middag, kanske ugnsrostade rotfrukter, kyckling och tzatziki till? hmm... kanske t o m ska bjuda över lite sällskap... =)


2007-05-06 | 22:40:47

utvecklar...

jo alltså, vi skulle grilla igår. Jag, Jenni, Gustav, Jonas, Carro, Emmy och Miró. (ja, han grillade också, eller väntade tålmodigt på att deras älgstek skulle bli klar iaf. ) jag hade med mig en flaska vin, funderade på om jag skulle öppna den eller inte men kom fram till att jo, en flaska vin dricker man ju upp på en vecka så det ska nog gå bra. Både jag, Emmy och Jenni skulle joura 8-16 idag så vi skulle bara ta det lugnt men kom fram till att ett glas vin ju var ok. Eller två... och sen började de andra prata om att gå på ekonomsläppet på uls. hmm... vi blev lite sugna på att följa med, bara en liten stund. typ till midnatt bara, som askungen ni vet... och kanske bara ta ett glas vin till.

och så kom vi ner dit då, de spelade för en gångs skull inte schlager, dansband och gamla 90-tals hits. Jenni tog sig en drink. jag sa till Emmy att nä, inte kan vi dricka en drink, då kommer vi bli jättetrötta imorn på jouren. Äh sa hon, klart vi kan dricka en drink! jag skyller allt på henne, hehe.... kl blev midnatt, kl blev ett. vi skrattade, dansade, pussade på pojkar, aggade oss lite mot en elak bitch, kl blev halv två.... vi insåg att vi nog måste börja dra oss hemåt.

Jag fick med mig sällskap hem, mysigt men jag kan ju som bekant inte sova med honom. Det blir varmt, jag lägger mig utanför täcket, det blir kallt, jag kryper nära... och så håller jag på.... sov väl nån timme iaf. kl ringde7.

fy faaaaan vad segt det har varit idag på kliniken! Min hjärna har gjort allt i slow motion. jag lyckade iaf ta ett blodprov, men kanylen fick Christoffer lägga. Och ont i huvet har jag haft. sömnbrist, säger vi... så nu sova.

Godnatt!

2007-05-06 | 16:26:08

några korta

  • sol ute, som sommar
  • jour hela dagen med Emmy och Christoffer
  • fest igår, lite oväntat men kul! (bra musik på ULS, kors i taket)
  • sovsällskap inatt, men jag sover mkt bättre ensam.
  • ont i huvet idag, trött som fan
  • sova nu, äta lite först bara
  • ikväll då?
  • film?

2007-05-04 | 23:05:53

som "glamour"

"det händer ingenting men det är spännande hela tiden ändå"

Carro om mitt kärleksliv




bara lite kort:

en skön promenad med goda vänner.

ett nerbrunnet hus i sunnersta, stor brasa, brandkåren var där. fy, otäckt!

pizza blev till meze-tallrik istället, bläääää... eller, kanske inte blä. typ tre goda saker på den, men inget man blev mätt på direkt. inte att rekommendera. så jag snyltade pizza istället =)



RSS 2.0