2008-08-23 | 18:47:31

dagens bilder

och här kommer dagens bilder:
2008-08-23 | 13:49:33

Skogsutflykt

Nu packar vi termos med varm choklad, mackor med stekt ägg, kanske ett äpple eller två också. Sen far vi ut i skogen, jag, mamma och Ghanim. Vi ska lyssna på fågelkvitter, sola oss, äta blåbär och kanske även plocka med oss lite hem, det är bäst att ta med en hink iaf!

2008-08-22 | 20:09:01

Light Blue

Jag har snyltat på mammas parfym. Det var mitt "ryck upp dig, fräscha upp dig och kom igen nu!" såhär innan utgång. Tog även på mig en sjal, en ren kofta och en fleecetröja. Satsar på varmt mer än snyggt. Och duscha, borsta håret och sminka sig känns väl lite onödigt?? haha, jag är en lantis... eller en slusk?


Nu kommer de snart och hämtar mig, om 10 min.. en öl ska jag väl orka även om jag helst skulle kura ihop mig i soffan med en filt och en kopp te. Men det kan jag ta sen.


jaja, blir inte mycket till uppdatering nu men nu vet ni att jag lever iaf.

2008-08-17 | 21:39:36

regn

I Uppsala en sväng då.

Kräftskiva igår, pga dålig planering så åt vi sallad med kräftstjärtar. Till detta baguette och lite goda ostar, mums! Fick även smaka på supergoda egenfiskade kräftor av Jenni och Gustav. Och så lite vitt vin till det då. Nice nice.

Annars pluggar jag mest, typ. Får se om jag nånsin blir färdig med det här eländet, suck... jaja... det ordnar sig väl.

Äsch, jag är trött, kanske ska sova tidigt idag? Kanske äta lite först, macka och te är gott såhär på kvällen...
Pojken spelar spel. Arkham Horror. Verkar läskigt.


Förresten så har jag ett sovrum. Har möblerat om i min lilla etta, ställt dit en vikvägg och så garderober så att jag har skärma av en del av rummet till ett sovrum. Det är riktigt mysigt! Jag kan sitta här i sängen, läsa lite, slösurfa lite och lyssna på regnet utanför fönstret. Me like! Fast inte lika kul när man måste ut och gå i pissvädret förståss..

2008-08-12 | 21:52:11

Uppdatering

Det var ett tag sen sist. Har hunnit med att måla färdigt, semestra på Gotland och få ångest inför omtentan. För att minska ångesten har jag även tänkt skaffa mig en ny hobby/projekt: sy en riktig medeltidsklännning att ha nästa år på Gotland.

Lite bilder så länge då:Och så den fina, där jag rider på en stor stut. Han var 11 år gammal, SLB med lite Amerikansk Holstein i. Väldigt snäll men stor och med horn! Jag kunde ju inte låta bli!!


RSS 2.0