2008-12-31 | 20:24:57

saker man kan göra istället för att plugga till omtentor:


fastna i en timme framför denna sida, halvt dö av skratt!

2008-12-30 | 16:33:59

Varning! söta valpbilder!


Supersöta små salukibäbisar. En sån skulle man ha!
11 dagar gamla bäbisar hos
Red Hawk's kennel.


Fast Ghanim har inte direkt övertygat mig om att jag borde ha en till saluki. De senaste dagarna har han gnällt och pipit från morgon till kväll, med en liten tyst stund direkt efter promenaden. Han tycker att vi borde tillbringa varje minut i dagljus springandes lösa i skogen, allt annat är slöseri med tid. Ev kan han tänka sig att flörta med nån tjusig tjej... Jag är INTE sugen på en till gnällspik. Då verkar det mer lockande med en sån här:Storpudlar. En vecka gamla små pojkar hos Barfotabackens storpudelkennel.

2008-12-29 | 17:58:49

Det här med att söka jobb...

... är ju lurigt. Först ska man hitta ett man är kvalificerad att söka. Sen ska det gärna vara ett man vill ha också. Helst i rätt del av Sverige. Helst med tillträde i rätt månad. Helst ett lagom långt vikariat. Där man kan ha hunden med sig på jobbet.

Sen ska man då försöka få jobbet. Knåpa ihop ett fint brev där man säger precis hur bra och duktig man är, utan att skryta förstås. Man måste förklara hur perfekt man är för jobbet, få dem att förstå att ingen annan passar lika bra som en själv för jobbet. Gärna med lite snygga formuleringar och en fin layout. Även ett CV ska plitas ner med en tilltalande layout. Allt ska fås med men det får absolut inte bli för långt!

Och så ska man ha referenser. Lurigt. Jag vet knappt vad det är, men har förstått det som att det är personer som säger snälla saker om en. T ex arbetsgivare, lärare osv. Jag tror inte familj, vänner och pojkvänner får vara referens...

Nästa steg blir väl en arbetsintervju då, men så långt har inte jag kommit än. Det får jag ta då när den dagen kommer.

Så håll tummarna för att jag får det perfekta jobbet här framåt våren, för nu är det dags att börja söka på allvar!

2008-12-23 | 14:17:28

En Julhälsning:


2008-12-15 | 08:39:13

frukost

Så var den helgen över. Björns examensbal. God mat, gott vin. Klänningen och jag överlevde kvällen och hade även väldans trevligt. Nog sagt om det.

Sista veckan nu då. Sen är det bara tre (eller två?) dagar efter jul och sen vår examensbal! Tjohoo!!

Nä, orkar inte skriva nåt. Ska strax gå till skolan också. hej.

2008-12-12 | 19:20:42

Fredagskväll

Skurkar! Förbannade tjyvar och ogärningsmän!

Mina goda vänner har tydligen bestämt sig för att visa bilder på min käre pojkvän från hans bästa sida, dvs den där jag står bredvid honom. Det kandlar om ringvers, nån tradition de har här på skolan för folk som tar examen. Det visas roliga bilder och läses lustiga verser, dock kanske inte alltid personen som står i centrum tycker att det är sååå kul... Så nu blev jag förstås lite orolig over vad det är för bild jag har hamnat med på. Fast det är nog lugnt. De är ju snälla, våra vänner.

Hoppas jag. Annars bussar jag hunden på dem! Han är farlig minsann!


Attack-saluki!

2008-12-04 | 09:49:36

En vinterdag i Hågadalen

För nån vecka sen tog jag med mig Lisa och alla hundarna till Hågadalen. Där finns en hage som man kan släppa hundarna lösa i utan att va rädd för att de ska rymma. Ibland är det andra hundar där och har man otur så vill ägarna inte att man kommer in i hagen med sin hanhund då. Det är ju trist men samtidigt förstår jag att de som har aggressiva hanhundar också vill låta dem vara lösa nånstans och hellre på inhägnat än hur som helt i skogen! Min hanhund är så långtifrån aggressiv man kan komma. Han vill mest bara leka med alla andra. Tjejer vill han flörta med och småhundar ska busas med. Är hunden för dryg och för "på" så blir han sur och morrar, men det är bara för att markera att han inte gillar att ha andra hundar hoppandes i ansiktet på honom. Den enda som får pussa på honom är Vilgot. Ghanim gillar Vilgot. Vilgot får sova i samma säng som Ghanim, tätt intill. Det får ingen annan hund. Eventuellt kan en annan hund få ligga i fotändan på sängen om den ligger tyst och stilla och inte så mycket som nuddar Ghanim. Ghanim och Vilgot har ett lite speciellt förhållande som varken jag eller Vilgots matte vill lägga oss i, de är ju vuxna hundar båda två och får göra vad de vill, bara de sköter det hela lite diskret och inte snuskar sig i köket där alla kan se! Ibland försvinner grabbarna upp i trappan i korridoren och vad de gör där vill vi som sagt inte veta.

I Hågadalen var det halv snöstorm. Bilderna blev därefter men efter lite fix i datorn så ser man iaf hundarna! De hade väldigt roligt i snön! Jag kan dock rekommendera ben av längden "saluki" framför ben av längden "tax" när det har kommit 2-3 dm snö. Som tur var så var det ganska upptrampat i hagen.


Alla hundarna står stilla samtidigt och fastnar på bild, otroligt!


Bästaste vännen Vilgot! (jack russel-pudel-pekingese)


Sötaste taxen Ester! (tax-dvärgschnauzer-japansk spets)


Annars blev de flesta bilder lite i den här stilen...
Tomten, vad sägs om en ny kamera till jul?!

RSS 2.0