2008-01-22 | 22:02:23

PP

Praktiskt prov.

Inget att oroa sig för. Vi hade en kalv med troligtvis retrobulbär abscess. Vi kallade det för sinusit och böld och fick rätt ändå. Charina är så rar. Hon är en sån bra lärare som man verkligen lyssnar på och tar till sig det hon säger istället för att man irriterar sig på/är lite rädd för/känner att man aldrig kan tillräckligt inför. Och är man osäker och nervös så säger hon bara "äh, det här fixar vi! Det är enkelt!" och så är det helt plötsligt enkelt, förutom att hitta det där cykelslangstjocka kärlet i halsen på den dära kon... suck...

Slöat, ätit och kollat på tv idag.

Gröt. Macka. Te. Mer te. Fil, müsli och banan. Äpple. Choklad. Potatisgratäng m morot, purjolök, broccoli och grädde (riktig, ingen mager variant) och så biffar av kikärtor, ägg, olja, ströbröd, vitlök och persilja. Två bitar äppelkaka och en kopp te. Kanske en till kopp te....

70's show. Simpsons. 2 and an half men. Ugly Betty. På spaning med Bridget Jones.

2008-01-20 | 11:51:06

20/1-08

mycket som hänt sen sist, bla att jag numera skriver på en sprillans ny dator! en liten laptop som är så fin så fin! och bara min =)

Carro var här, vi lagade mat och åt med Jenni, Helena, Sara och lille Sam och även Sassa dök upp. Mycket trevligt. I fredags var vi ut på stan minsann, jag Jenni och Helena. shit vilken pubrunda det blev!! Vi hann med både Djäknen och Orvars innan vi blev trötta och var tvungna att ta bussen hem. Sent blev det (kl 23.30) och fulla blev vi (en öl och en cider)! usch jag börjar bli gammal. Hur ska jag klara åre-veckan?!


Hunden gnäller, inte så ovanligt men idag förstår jag honom. Det är nämligen SOL ute!! För första gången på jättelänge så visst ska vi ut och gå långpromenad, men itne riktigt än. Jag ska ta en snabbdusch först och en kopp te. Han fick förresten va lös på åkern på morgonpromenaden, det var år sen jag vågade släppa honom där. Men det var så fint väder och det var tidigt på morgonen så inga andra ute. Härligt!

Mera då? det kanske inte är så mkt mer som hänt? skolan, som vanligt. jag är rätt less på det hela vilket känns trist eftersom det egntligen är kul. bara att 4,5 år börjar kännas som nog. Men ett år kvar nu bara. det ska väl gå.

Kommit fram till att jag borde börja träna (inget nytt iofs) men att jag inte har råd (inget nytt det heller).

Sol sol sol.

Nu sätta lite fart!Förresten, kommentera gärna men skriv vem du är, annars blir jag sur!!

2008-01-15 | 09:20:58

förklaring

det var ingen vinterdepression utan helt vanlig jävla PMS. kanske lite tentaångest och åre-nervositet också. men jag klarar mig. ska klappa på får idag, gå en promenad i Fjällnora med hunden och sen ikvälll kommer Carro, skiter i att städa, det spelar ju ingen roll. Vi ska laga lite mat och prata lite skit, det blir nog fint det! nu frukost, hej.


2008-01-14 | 21:37:07

14 jan 2008

jag känner mig inte jagad, så illa är det inte. men jag har en konstig oro i kroppen som jag inte tycker om.
funderar på anledningar och orsaker till denna oro men det är svårt...

tenta på fredag. trodde inte det skulle påverka mig eftersom jag redan bestämt att jag skiter i alla tentor i år. eller, inte skiter i dem, men eftersom jag inte ska jobba i sommar så har jag inget krav på mig att klara tentorna innan sommaren. 

var sjukt hungrig hela förra veckan och nu får jag knappt ner en bit.

Carro kommer imorn och jag har ångest över att mitt hem ser ut som det gör...

Åre om två veckor, ett helt kapitel för sig. Hundvakt, snowboardhyra, hjärnskakningsrisk m.m.

och sen all denna ledighet. vill egentligen bara packa väskan och åka till fagersta, ta det lugnt, läsa, äta, promenera... men  borde kanske vara här mer. va ltie social, umgås med folk... jag vet inte.

suck, vilket klag. tror jag drabbats av januari-depressionen, läste om den i tidningen i morse...

nu cityakuten.

och för er som tycker sånt är kul: dagens höjdpunkt var när jag fick punktera en fotbolls-stor böld på en ko och klämma ut 3-4 liter var! =) härligt!

RSS 2.0