2009-01-28 | 17:30:24

supersnabbt

nattåget till Umeå igår, framme imorse, inte helt pigg.
Idag långpromenad vid Gammlia, härligt med snö och galen saluki i skogen!
Sen har vi mest tagit det lugnt. Nice nice.
Nu blir det en sväng på stan, ett musikcafé eller liknande tydligen.

Pojken fick jobbet! Så kanske flyttar jag till Gotland om nån månad! =)

Nu ut med hunden, sen stan, hej!


2009-01-26 | 11:05:32

Måndag morgon.

Lite lustigt är det ju att jag nu är arbetslös men ändå verkar ha fullt upp varje dag. Nästan mer att göra nu än när jag pluggade. Fast, grejen är ju att jag fortfarande pluggar egentligen.

Idag:
-exjobba
-städa
-tvätta
-ev träffa en saluki och gå promenad
-försöka boka om anställningsintervju
-söka jobb
-kanske handla mat, äta och sånt också...

I helgen klädde vi ut oss till vikingar och lekte lite på kåren. Kul! Även om jag tycker förra året var bättre... i år var grisen uppskuren i alldeles för behändiga bitar, och vi hade elektrisk belysning under middagen. Det är inte helt rätt. Jag började längta efter sommaren. Och Karin bröt armen. Men annars var det kul!

Imorn drar jag norrut till syster i Umeå. Jag tänkte ju söka ett par jobb däruppe, kanske skulle ringa dem och höra om man ska kika in och säga hej.. Eller.. kanske kan ta det en annan gång. Nä, nu måste jag komma igång igen. Ut med soporna, hänga upp tvätten, gå ner till skolan... På nåt vis trodde jag nog att livet skulle se lite annorlunda ut nu efter examen, men men...

Håll tummarna för pojken imorn, han ska på en intervju för ett jobb han verklgen vill ha!

2009-01-17 | 19:33:15

Snabb uppdatering

Jag lever. Har mycket nu, men uppdaterar så snart jag hinner. Tills vidare får ni hålla tillgodo med en bild på mig på min examensbal (fler bilder och en utförlig redogörelse av kvällen kommer förhoppningsvis så småningom).


En alldeles nyutexaminerad veterinär!

2009-01-06 | 16:49:45

Fy för Uppsala.

Uppsala är kallt. Ruggigt kallt. Här är bara några få minusgrader nu och ändå fryser jag så jag huttrar när jag går ut. Inne också för den delen, men det är mitt eget fel eftersom jag inte vrider upp elementen. Har ca 18-19 grader inne, det ska jag väl överleva. Raggsockorna på! Jag fick såna fina av mormor i julklapp, hon är superduktig på att sticka raggsockor!

När jag åkte från Fagersta var det 18 minusgrader. Lite väl kyligt kanske men jag hade lätt kunnat gått en timme i skogen ändå! Termobrallor, rejäla vantar och så gå raskt. Dessutom var det ju sol och snö och underbart vackert i skogen! Ghanim har verkligen gillat att springa lös varje dag och busa i snön. Och lite minusgrader är inte alls farligt, det blir kallt om kinderna men annars är det bara härligt! Ner till 18-20 minus överlever jag. Om det är soligt, fint, torr luft och snö. Fuktig luft, blåst och ytte-pytte-lite snö på marken däremot är inte lika kul. Då kan det lika gärna få bli vår...

Här är det som sagt kallt. Det enda som värmer är väl pojkvännen. I går kväll värmde han sängen åt mig medan jag kvällskissade hunden! =) Och idag bjöd han på lunch, stuvade makaroner med stekt falukorv. Sånt har jag inte ätit sen jag gick på gymnasiet och åt skollunch. Gott! Han är rätt fin han, min pojkvän.

Nu ska jag koka mig en kopp te (eller en hel kanna) och fortsätta plugga. Ni får antagligen inte höra så mycket mer av mig den här veckan, jag har en hel del att pyssla med... Håller nämligen på att avsluta en liten veterinärutbildning nu i dagarna. Nåja, riktigt klar blir jag nog inte på ett par månader, men det händer en hel del viktiga saker den här veckan. T ex så har vi våra sista tre föreläsningsdagar som en klass. Och på lördag firar vi vår examen med bal på Uppsala slott med släkt och vänner. Det kommer bli alldeles, alldeles... underbart! Och glamoröst! =)


Fint? Tillräckligt fint?

2009-01-06 | 14:40:24

En vintrig januaridag


Ghanim 090104

2009-01-03 | 11:42:41

ursäkta de trista inläggenklicka på bilden!


Jag pillar med bilder och sånt, testar lite.

2009-01-02 | 21:04:17

hmm...

Frågan är om jag måste göra om min blogg-layout snart? vill kunna visa större bilder!

Hittat nytt bild-program, google picasa 3, me like! =)

2009-01-02 | 21:01:33

Ghanim och Jessie i full fart


2009-01-02 | 17:33:37

Salukiträff


En bild från dagens saluki-träff. Ja, det är en afghan. Adorable!
Fler bilder kommer så småningom.

2009-01-01 | 18:46:00

nyårsfirande

Vi tog det lugnt på nyår. Laddade med en rejäl promenad i skogen på e.m. och sen blev det middag och film hemma hos mamma och pappa. Jag var lite orolig för hur Ghanim skulle reagera för alla raketer i år. Han är ju inte jätterädd men blir lite orolig när det smäller. Men det gick bra! Här ser ni hur cool han var tidigare på kvällen. Det smällde lite redan då.


Ghanim är ganska avslappnad på nyår!


Han ville dock inte gå ut på kvällen mer än för att kissa på en buske ute i trädgården. Sen vid tolvslaget hade han inte en riktigt lika avslappnad pose utan låg och lyssnade på smällarna, men på det hela taget klarade vi nyår mycket bra!

Bilden ser ut lite som en tavla, jag vet inte vad jag gjorde med färgerna och ljuset men jag gillar effekten!

RSS 2.0