2012-04-25 | 20:31:36

Sen sist

Mars var fint vill jag minnas. Jag jobbade en del, lärde mig söva djur och fick jobba nätter.
April har varit riktigt aprilväder. Pelargonerna har fått hålla sig inne och antalet nya sticklingar är väl kanske 9 nu. Leamington tar sig finfint och de andra blir nog också fina.

Hundarna mår bra, Emir är rund och go och glad! Han verkar inte ha ont nånsstans, varken ben eller rygg, och han har gått upp i vikt och väger nu 31 kg och är 73,5 cm hög. Han har fått ett snyggt halsband också.
Ghanim är pigg och glad och äter Forthyron mot sin hypotyroidism. Han får även allergifoder, lamm och Viacutan. Borde även köpa B-vitaminer till honom, han är lite fjunig i pälsen.

Jag mår också bra och sambon likaså. Det är vår så i helgen ska vi gräva lite på vår nya kolonilott :) Den kostar hela 25 kr första året så det tyckte vi det kunde vara värt! Ska även få lite ordning på balkongen, blir mest kryddor och örter där, och så blommor förståss!

Och idag har jag fått lön, en riktig lön för första gången på länge, och därmed har jag också shoppat lite. Hundmat, en löpardräkt (jacka + tights) och ett par Craft-3/4 löparbyxor samt en didrikssons regnkappa, allt fyndat på Intersport outlet, min nya favoritaffär!

Vi har även hittat ett hus vi ville köpa, bjudit på det och insett att det blir för dyrt. Nån annan fick köpa vårt hus.. :( men men, mister du en står du tusen åter? Vi ska titta på ett annat i nästa vecka, ett billigare ruckel... Som nog kan bli riktigt fint med lite(mycket) jobb.

Nu ska jah sticka, sticka är kul. Allt annat hantverk ligger lite på is, jag gillar att sticka för tillfället.

RSS 2.0