2007-04-23 | 22:14:15

måndagar är inte bra dagar

Nu ska min hund få prova äta ett färskfoder www.naturediet.se . Det ska visst vara jättebra. Tokdyrt men inte värre än köttfärsen, och enkare och bättre (tror jag).

Idag har varit en skum dag. Började jättedåligt men slutade helt ok. Jag har kommit på många bra idéer idag, här kommer den bästa:

Jag vill ha ett trädgårdscafé på sommaren! Inte nu i sommar men nästa. Med bullar och kakor och kaffe och blommor och mysiga tanter som kommer och fikar. Gamla fina kaffekoppar med blommor på och omatchande fat.

Har även hunnit med att planera mitt drömhus och trädgård med tillhörande hönshus.

Och fika på IKEA. Allt känns så mkt lättare med lite socker i kroppen. nej jag är inte beroende

Igår var förresten en ännu värre dag. Började dåligt och slutade ännu sämre. Och hunden rymde och sprang nästan ut på Dag Hammarskjölds. Jag skrek som en galning och han stannade. Duktig!

Sommaren då? Frågan är: orkar jag jobba både på slakteri och som djursjukvårdare? Det är 8 v jobb med 4 v ledighet inblandat lite här och var. men det är bra pengar. Å andra sidan så klarar jag mig ju på mindre, men sparkontot skulle behöva fyllas på lite... Jaja, det löser sig. Ta hand om mig i skåne! Linnéa har lovat att fika med mig och Cissi och jag ska se efter varann på jobbet. Och så måste vi grilla och bada och allt sånt som man gör på sommaren! Äta glass. t ex.

Nu börjar det bli sent och det är en lång dag imorn. Första patienten 8.30 och sen ska jag hinna ner på stan en snabbis och fixa biljetter, sen jour 16-24.

Godnatt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0