2007-04-26 | 22:28:39

Valborgsångest

ska vi göra en deal? ni kommenterar så skriver jag lite till! inga kommentarer = inga nya inlägg

valborg närmar sig, lite hotfullt nästan. så mkt förväntningar, så mkt som kan gå fel. varför gör man det alltid så? om jag målar upp värsta tänkbara scenario så behöver vi inte bli besvikna sen.

Måndag 30 april 2007
vaknar tidigt, lite mulet ute men annars ok. Leila har vrickat foten så jag får gå ut m hunden själv. Frukosten och picknicklunch-packande drar ut på tiden och vi missar bussen in till stan. därav missar flottracet. när vi väl kommer ner på stan och hittar en liten plätt att slå oss ner på blåser det kyliga vindar. Lagom tills champagnen korkas upp faller de första regndropparna och till slut tvingas vi söka skydd då det börjar hagla. Tar bussen hem, blöta, kalla och alldeles för nyktra.
En liten vilopaus resulterar i att alla degar ihop och partyhumöret är som bortblåst. framåt eftermiddagen ska hunden rastas och grillning förberedas. Det visar sig att nån snott grillspetten och att nån annan glömt köpa champinjoner. Anklagelserna flyger genom luften och ett regelrätt slagsmål är inte långt borta. Till slut lugnar vi ner oss och konstaterar att det är dags att gå till Karin och grilla. Korkar upp en flaska vin och tänker att nu ska vi ta igen fyllan som vi missade på dagen. Vissa jobbar hårt med rödvinet och får framåt kvällen tillbringa en del tid i badrummet. Fulla och relativt glada glömmer vi alldeles bort tiden och lyckas återigen missa bussen in till stan. Trots en panik-ringd taxi hinner klockan bli kvart över midnatt och våra släppbiljetter är nu värdelösa. Vi irrar runt på stan, för snåla för att betala in oss på nån nation. Det börjar pissregna. Vinet är slut. Någon börjar gråta.

Dagen efter är alla bakis.

Kommentarer
Postat av: Jamilla

Ja, fast nu har vi ju haft helgens fylleslag redan så =)

2007-04-28 @ 22:49:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0