2008-08-12 | 21:52:11

Uppdatering

Det var ett tag sen sist. Har hunnit med att måla färdigt, semestra på Gotland och få ångest inför omtentan. För att minska ångesten har jag även tänkt skaffa mig en ny hobby/projekt: sy en riktig medeltidsklännning att ha nästa år på Gotland.

Lite bilder så länge då:







Och så den fina, där jag rider på en stor stut. Han var 11 år gammal, SLB med lite Amerikansk Holstein i. Väldigt snäll men stor och med horn! Jag kunde ju inte låta bli!!


Kommentarer
Postat av: Emilia

Wow vilken stor kille! Vad modig du är!

2008-08-14 @ 19:47:22
Postat av: Kak

Åååh, medeltidsveckan! Jag älskar Gotland, Visby och medeltidsveckan! Jag och Moggis var där 2005 och det var helt ljuvligt.



Såklart att du kan lämna tillbaka fluffhalsbandet! : )

2008-08-16 @ 15:13:16
URL: http://kak.blogg.se/
Postat av: Elizabeth

Tack för kommentaren i min blogg. Kul med fler som gillar pudlar.



Vi har 3 pudlar. Ludde 5 år Doris 3 år och Freja 5 månader. Ludde är vill gärna gosa och sitta i knät. Doris är en självständig dam som vet att hon är snygg. Tycker om att visa upp sig och vill gärna vara med på bild. Lilla Freja är en tjej med mycket fart i. Gillar att leka med sina leksaker och vill gärna vara med Ludde och Doris när de leker. Men får hon inte vara med blir hon inte ledsen för det. Du frågade vad är skillnaden på mellanpudel/storpudel. Små pudlar skäller mer än storpudlar och storpudlar är lugnare men det är svårt att direkt säga vad som är skillnaden. Hundar är personligheter och varje hund har sitt sätt att vara.

Hälsningar Elizabeth

2008-08-17 @ 12:05:32
URL: http://sorayaspudlar.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0