2008-09-05 | 17:37:32

ojdå, tiden gick visst fort.

Det var ett tag sen, men så är det när man är en hårt arbetande student. Eller nåt... Nä men jag har lyckats fylla mina dagar utan att sitta framför datorn så mycket.

Första veckan epizootologi.
Tenta på fredan, vissa skrev den traditionsenligt i balklänning/frack, själv hade jag ju sparat en tenta eller två till januari så jag nöjde mig med jeans och tröja.

På lördagen först hundutställning i Norberg (gick sådär men jag är nöjd) sen lunch och skogspromenad med mamma och på kvällen tornerspel vid slottet med Helena. Trevligt! Och riktigt tufft med riddarna på sina tjusiga hästar och eldshow och allt!

På söndagen var vi på marknaden vid tornerspelen, jag köpte tyg... så nu är det bara att sätta igång och sy!

Denna vecka en kurs i skriva & presentera en vetenskaplig uppsats. En kurs som jag trodde skulle bli nyttig men tråkig, och jag hade rätt. Nå, så är det ibland.

Idag har jag shoppat loss lite på IKEA, helt onödiga prylar men kul! En ny lampskärm till fönsterlampan, den passar nästan... Nytt påslakan och örngott. Två doftljus i glas. En tallrik, djup, eftersom jag slagit sönder en...

I helgen blir det hundträning och så lite städande men annars inte så mycket planerat. Skönt att ta det lite lugnt bara... Sen i nästa vecka bör jag sätta igång med ex-jobbet och skriva lite kanske... hmm. jag är inte duktig på sånt men det är väl bara att bita ihop och sätta igång. Nu ska jag släpa mig ut en sväng med hunden.


och så det viktigaste av allt, som jag nästan glömde berätta: vi går agilityurs!! och Ghanim är världens duktigaste agilitysaluki!! i onsdags klarade han 3-m tunnlarna galant, hoppade hinder gladeligen och gjorde både slalomen och däcket (om än lite sakta...) Men det här känns verkligen som hans grej, han gillar det! Och jag tycker också det är kul =)

Kommentarer
Postat av: Anonym

sköj

2008-09-06 @ 10:32:50
URL: http://leeilas.blogg.se/
Postat av: Helén

Roligt med lite nya grejer, en ny lampskärm gör stor skillnad! Tänkte komma och inspektera ditt hem i, hm, november! Passar? ;) Ser fram emot att kolla på agilityhunden Ghanim också! Saluki kan allt! :) Go Ghanim!

2008-09-07 @ 11:36:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0